RAMONA ELENA BRATU

Ramona Elena Bratu, născută în Cisnădie, Judeţul Sibiu, îşi începe studiile gimnaziale în oraşul natal şi apoi liceul de profil „limbi străine moderne” în Sibiu. Studiile universitare le finalizează la Facultatea de Litere şi Artă a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, urmând şi stagii de pregătire în străinătate la Facultatea „Michel de Mointaigne” din Bordeaux, Franţa. După obţinerea licenţei în filologie, urmează masteratul în cadrul aceleiaşi universităţi sibiene, pe tema „Modernismul şi postmodernismul în literatura română”. Pe parcursul studenţiei, participa la diferite comunicări ştiinţifice şi colocvii naţionale studenţeşti. În 2006 devine profesor de Limba şi Literatura Română la Grupul Şcolar Industrial Construcţii Maşini, Mîrşa, iar începând cu 2007 devine coordonator al revistei şcolare Între colegi. Gustul pentru cuvântul scris îl descoperă în anul 2007, o dată cu elaborarea prefeţei volumului de versuri Tonomatul cu vise.

Reclame

Un comentariu

 1. Ceau Ramona!Felicitari pentru carte!Sunt Ella Botez,am fost colege la Betania.Anul acesta se fac 10 ani de la terminarea liceului si ar trebui sa ne revedem .Am inteles ca tu te ocupi.Astept un email pentru mai multe detalii.

  Mult succes in contiunuare!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 • TIMPUL NOSTRU

  februarie 2009
  L M M J V S D
       
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  232425262728  
 • TABLA DE MATERII

 • CONTACT

  chialdabyvass@yahoo.com, 0752034585, sau trimiteţi un comentariu la oricare dintre posturile de pe blog NOI, AUTORII ACESTEI CĂRŢI, Ramona Elena Bratu şi Radu Vasile Chialda, Vă mulţumim că ne-aţi răsfoit cartea!